TG Vijesti

UDRUGA “KAP LJUBAVI” iz Tomislavgrada uskoro proslavlja 20 godina djelovanja

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Kao što smo u nedavnom tekstu obećali , donosimo vam više informacija o proslavi  20. obljetnice “KAPI LJUBAVI”.
Dakle, ako Bog da 1. studenog, 2019. godine (od 19,00 sati) u Svadbenom salonu “Lovre” u Bukovici kod Tomislavgrada, proslavit ćemo 20 godina postojanja Udruge!Vašim dolaskom i “kupnjom” ulaznice( u koju je uključena cjelovečernja konzumacija jela i pića), pomažete daljnji rad Udruge . Cijena ulaznice bit će 30 maraka i moći ćete ih “nabaviti” u uredu “KAPI LJUBAVI”, kod fra Đoke i članova Udruge, kao i u našim ugostiteljskim objektima(popis ćemo uskoro objaviti).

Tu večer ulaznice”plaćaju svi”! I fra Đoka i članovi “Kapljice…” Ulaznicu ne trebaju platiti samo osobe s poteškoćama. Pozivamo sve dobre ljude, sve prijatelje i donatore “Kapi ljubavi”, sve koji jesu, osjećaju se i koji će postati dijelom ove Udruge da dođu!

Mi ćemo nastojati da tu večer svi budemo jedno, da se dobro zabavimo, možda susretnemo drage ljude, upoznamo nove…Za dobru zabavu potrudit će se “Afrodita band”, “Sinovi Hercegovine “ i Zoran Begić.

Uz već spomenutu zabavu moći ćete osvojiti i bogate tombole!

Molimo sve  koji nam žele pomoći svojim donacijama, sponzorstvima, tombolama… da se jave u ured Udruge(00387 34 354 420), fra Đoki ili članovima Udruge. Također, pozivamo sve naše domaćice, naše “slastičarke”, svi koji želite pomoći u pripremi torti, pita, kolača, kruha, javite nam se !

Isto tako , ovih dana volonteri Udruge posjetit će vas i zamoliti za pomoć (spomenutu gore u tekstu).Napominjemo , volonteri će doći u našim uniformama i s akreditacijama, kao i potpisanim i ovjerenim potvrdama, kako bismo izbjegli moguću pojavu “lažnih volontera”!

 

UNAPRIJED ZAHVALJUJEMO SVIMA VAMA KOJI ĆETE POMOĆI DA OVU OBLJETNICU PROSLAVIMO NA LIJEP I DOSTOJANSTVEN NAČIN!

HVALA OD SRCA!

“Pomozi i to onome koji nema!”

Obavijest je sa FB profila Humanitarne udruge “Kap ljubavi” Tomislavgrad

www.tomislavnews.com