tomislavnews.com

UGODNO vam oblačno i vjetrovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 13 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je oblačno, a sunce se tek nazire kroz sive oblake.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, oblačan ali nije hladan, pa se još može prva kava piti pored otvorenog prozora i slušati veselu pjesmu ptica, a miris cvijeća širi se na sve strane, dok mu povjetarac miluje latice. Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, pa zahvalite Bogu na novom danu-lijepom daru, u kojemu ćete biti spremni na sve izazove koje svaki novi dan donosi.

Ako volite šetnju po kiši danas ćete imati, sigurno prigodu ispuniti želju, pa kišobran u ruke i krenite polako, jer jučer je cijelo popodne dobro padala, bio je i pljusak, a prema najavama tako bi moglo biti i danas. Sreća je pa čovjek ne određuje kakvo će biti vrijeme, inače se nikada ne bi dogovorili i vrijeme bi ostalo nepromijenjeno, onako kakvo je bilo kada su se ljudi počeli dogovarati. Lako je to zaključiti po političarima i svjetskim i našim, posebice svjetskim gdje gine tisuće ljudi, najviše žena i djece, na pravdi Boga, a oni koji bi mogli zaustaviti rat ne žele ni početi razgovor o miru. Normalnim ljudima neshvatljivo, ali tako je, nažalost! Odnese nas jutarnje razmišljanje u visoku politiku, ružnu i tužnu, žalosnu.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i molitvom na usnama za mir, empatijom za druge, širite osmijeh i dobro raspoloženje!

www.tomislavnews.com