tomislavnews.com

Upravo stiglo: Poziv radnicima KAPIS d.o.o. Tvornice kabela Tomislavgrad

Uprava društva KAPIS d.o.o. Tvornice kabela Tomislavgrad poziva sve radnike da se čim prije vrate na posao, te po postojećem rasporedu rada pokrenu proces proizvodnje, kako se ne bi dogodila nepopravljiva šteta koja bi mogla ugroziti opstanak i poslovanje tvornice.

Također ovim putem Uprava  obavještava radnike koji su na čelu sa sindikalnim predstavnicima sudjelovali u štrajku, da će sukladno članu 129. Zakona o radu snositi posljedice nezakonitog stupanja u štrajk.
S obzirom na gospodarsku krizu kao i tešku situaciju u kojoj se tvornica nalazi, svojim postupcima u posljednjih nekoliko dana radnici na čelu sa sindikalnim predstavnicima štete ugledu i imidžu tvornice koji smo zajedno stvarali posljednjih jedanaest godina.
Moramo znati da smo prema potpisanim ugovorima dužni ispuniti zahtjeve naših kupaca, kao i naših dobavljača, te ćemo, ukoliko se to ne dogodi, snositi ogromne posljedice.
Stoga, još jednom, Uprava društva poziva sve radnike da prihvate ovaj poziv i vrate se na svoja radna mjesta, te tako svojim radom i nastojanjima pomognu očuvanju ove tvornice.

Uprava društva