tomislavnews.com

VAŽNA OBAVIJEST iz Doma zdravlja Tomislavgrada: Ponovno pozivamo građane na oprez i pridržavanje svih propisanih mjera zaštite od virusa korone!



Zbog izrazitog pogoršanja epidemiološke situacije, na razini općine Tomislavgrad, kao i u Hercegbosanskoj županiji, što potvrđuje svakodnevno povećanje broja oboljelih, ponovno pozivamo građane na oprez i pridržavanje svih propisanih mjera zaštite – držanja distance, nošenja maske u zatvorenom prostoru uz poštivanje distance, kao i čestog i temeljitog pranja ruku.

Molimo SVE PACIJENTE koji imaju povišenu tjelesnu temperaturu, kao i pacijente sa simptomima SARS-CoV-2 / gripe kao što su kašalj, kihanje i otežano disanje da se jave u COVID ambulantu Doma Zdravlja Tomislavgrad ili da prije dolaska u Dom zdravlja OBVEZNO KONTAKTIRAJU nadležnu službu radi poduzimanja zdravstvenih mjera i dogovore dolazak s liječnikom koji će procijeniti i potrebu testiranja na COVID-19 / SARS-CoV-2.

Molimo sve građane da uvaže ovu proceduru te za njihovo razumijevanje i odgovorno ponašanje u ovakvim situacijama, kako bi bili u mogućnosti pružiti zdravstvenu skrb svima kojima je potrebna.

UPRAVA DOMA ZDRAVLJA TOMISLAVGRAD

www.tomislavnews.com