HB ZupanijaTG Gospodarstvo

VAŽNA OBAVIJEST poljoprivrednim proizvođačima s područja HBŽ

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede I šumarstva Hercegbosanske županije obavještava poljoprivredne proizvođače s područja Hercegbosanske županije o sljedećem:

Temeljem Pravilnika o načinu i uvjetima ostvarenja novčane potpore po modelu potpore proizvodnji ( “Službene novine Federacije” BiH,br.43/24) svi poljoprivredni proizvođači /klijenti su dužni izvršiti prijavu plana proizvodnje ( proizvodnje koje su definirane u dodatku II Zakona o novčanim potporama) za koje očekuju potporu u 2025.godini.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU PLANA PROIZVODNJE NA PPP – OBRASCU JE 15.11.2024. GODINE.

Poljoprivredni proizvođači / klijenti koji ne izvrše prijavu plana proizvodnje u zadanom roku neće moći ostvariti pravo na novčanu potporu u 2025.godini.

PPP – Obrazac možete preuzeti u Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije, na protokolu Vlade Hercegbosanske županije, u općinskim odjelima gospodarstva ili možete preuzeti na Vašem Farmer portalu.

Ispravo popunjen Obrazac sa navedenim proizvodnjama za koje planirate aplicirati za federalnu novčanu potporu u 2025.godini, potpisan i pečatiran (Obrti i d.o.o ) možete predati na protokolu zgrade Vlade Hercegbosanske županije ili u općinskim odjelima gospodarstva u terminu uredovnih dana. Nadležna služba izdat će Vam potvrdu o zaprimanju s datumom zaprimanja.

Popunjen PPP – Obrazac možete poslati i putem pošte na adresu Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije, obavijest je iz Vlade HBŽ.
www.tomislavnews.com