TG Vijesti

VAŽNE OBAVIJESTI iz Župe sv. Mihovila Tomislavgrad

copyright@tomislavnews.com
Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Sutra, utorak, 19.3.) je svetkovina sv. Josipa zaručnika BDM. Svete su mise taj dan samo u Tomislavgradu i to u 7:30 i 10:30 sati.

Također, u utorak započinje pobožnost 13 utoraka sv. Anti. Od 17:30 sati molimo krunicu. Poslije krunice slijedi pobožnost sv. Anti. A poslije pobožnosti slavimo svetu misu.

U četvrtak započinje korizmena duhovna obnova za našu župu i trajat će do nedjelje. Program će započinjati svaki dan od 18:00 sati. Obnova završava u nedjelju pučkom svetom misom u 10:30 sati. Voditelj duhovne obnove je fra Kristijan Stipanović iz Imotskoga.

Također, u četvrtak je u sklopu duhovne obnove cjelonoćno klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu. Zajedničko će klanjanje biti do 21:00 sat. Poslije toga se nastavlja cjelonoćno klanjanje u tišini do jutarnje svete mise u 7:00 sati. Oni koji žele biti na straži pred Presvetim u određeni sat u noći mogu se prijaviti u župnom uredu kako bismo na vrijeme napravili raspored. Crkva će biti otvorena za molitvu cijelu noć.

Nastavljamo pobožnost Puta križa kroz vrijeme Korizme svaki petak u svim našim crkvama u župi. U Kovačima i na Širokovcu pobožnost započinje u 16:00 sati. U Stipanićima u 17:00 sati. A u našoj bazilici u Tomislavgradu pobožnost će biti u 18:00 sati.

U iduću je nedjelju Nedjelja solidarnosti sa siromašnom Crkvom u Bosni i Hercegovini. Taj će dan sva skupljena milostinja biti namijenjena za siromašne župe BiH, priopćenje je iz Župnog ureda u Tomislavgradu.

www.tomislavnews.com