TG Vijesti

VIDEO: DOBRO vam razmjerno vedro jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 20 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem pretežito je vedro, ima magličastih oblaka iznad horizonta i na putu sunčanim zrakama, ali brzo će oni nestati i nebo čisto ostati.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, prvi radni u tjednu, topao i sparan, a ljetni je, pa takav i očekivan. Ako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i jutros s dragim osobama pijete kavu na terasi, balkonu, ispred kuće, uglavnom na otvorenom i slušate veselo cvrkutanje ptica i moguće žubor potoka, vi nemate nikakvog razloga biti neraspoloženi, mrzovoljni, malodušni, nego sve suprotno tomu. Zahvalite Bogu na ovom lijepom danu- velikom daru i hrabro mu krenite u susret.

Ako ste na odmoru ili nemate nekih velikih radnih obveza, a poželjno ih je na ovoj vrućini i sparini smanjiti samo na one “mora se”, tada ne žurite, samo laganini, što uspijete uraditi uspijete, jer je i sutra dan, možda ugodniji za težu rađu, zato ne radite ništa preko volje, radite ono što vas veseli, u čemu uživate, jer je ljeto takvo godišnje doba, bez opterećenja, opušteno.

Sve što radite neka bude s ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom, pozitivnim mislima i osmijehom na usnama i dan će biti radostan i vama i svima oko vas!

www.tomislavnews.com