TG Vijesti

VIDEO: DOBRO vam vedro i pohladno nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura je 3 stupnja C, puše vjetar pa se čini kako je hladnije, nebo nad duvanjskim krajem je uglavnom vedro, ima nekoliko rumenih oblaka iznad dragih planina, ali će sunčane zrake uskoro otjerati oblake.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, za mnoge i dan triježnjenja od novogodišnjeg feštanja, bistrenja glave od jučerašnjih čestitanja, primanja i odgovaranja na čestitke, a danas je dobro posvetiti se samo obitelji, a nakon zajedničkog ručka krenuti u šetnju, najbolje do gaja, do šume, malo u planini, do mjesta gdje je tišina, mir i toplo, zaklonjeno šumom sa svih strana, a sunca će, čini se, danas biti dovoljno, a zimsko sunce je zdravo, grije, a ne peče.

Neka vas razbudi najljepša duvanjska glazbe, zvono koje se razliježe sa Spomen bazilike i poziva vjernike na ranu misu stapa se sa žuborom potoka, nabujalog i bistrog. Preko vedrog neba iznad Duvanjskog polja zrakoplov leti daleko negdje i ostavlja bijeli trag, neka to bude poruka mira za cijeli svijet, a vi s osmijehom na usnama, ljubavlju u srcu i mirom u duši krenite hrabro i u današnji dan, raširite ruke u zagrljaj novom jutro, suncu, ljudima… i širite dobre vibracije!

www.tomislavnews.com