tomislavnews.com

VIDEO: DOBRO vam vedro i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 18 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem vedro, sunce je uranilo (ili smo mi okasnili?!) i već je dobrano privrućilo.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, za mnoge dan odmora, a onima kojima je radna neka je Bog na pomoći, jer je velika sparina. Jučer popodne u duvanjskom kraju pala je jaka kiša, pljusak, ali su trajali samo pola sata, kratko da bi natopili žednu zemlju i jače osvježili zrak. U nekim selima pala je i krupa. I kao po pravilu, čim iznenada padne malo kiše, vozači ne prilagode brzinu vozila i nezgoda je tu. Jučer je u kratkom vremenu bilo pet prometnih nezgoda na području tomislavgradske općine, ali srećom bez smrtno stradalih, a ozlijeđenih ima. Zato vozači, pazite dobro, po bilo kakvom vremenu!

Vjerujemo da ste već popili prvu jutarnju kavu i to ispred kuće, na terasi, na balkonu, gdje je svježije, a u kućama je sparno i dobro kažu da je ova kiša samo utjerala sparinu u kuću. Dakle, naša preporuka je da danas boravite na otvorenom, po mogućnosti u hladovini, slušajući veseli cvrkut ptica na umivenom drveću.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, dobro raspoloženi, s empatijom da druge, uz zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije!

www.tomislavnews.com