TG Vijesti

VIDEO: DOBRO vam vedro i toplo nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 18 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem je vedro uz sumaglicu u podnožju planina, sunce je uranilo i svojim toplim zrakama Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodna vam i blagoslovljena nedjelja-dan molitve i odmora, prvo je rujansko jutro, a toplo je i vedro, pa neka vam bude vedro u srcu i duši i prvi dan rujna, i svi drugi dani neka vam budu lijepi i rujni. Vjerujemo da ste se jučer dobro odmorili, noćas dobro naspavali i jutros s dragim osobama ili sami uronjeni u lijepa sjećanja pijete jutarnju kavu, a do vas dopire zvon zvona s duvanjske ljepotice-Spomen bazilike, pomiješan s cvrkutom ptica s drveća i mirisom cvijeća koje se, unatoč toplom i vrućem ljetu, još dobro drži i miriše.


Uživajte danas u lijepom danu, zahvalite Bogu na velikom daru i budite veseli, dobro raspoloženi, radite samo dobre i korisne poslove.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, empatijom za druge i dobro raspoloženi, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomisalvnews.com