TG Vijesti

VIDEO: DOBRO vam vedro i vjetrovito nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 10 stupnjeva C, puše vjetar pa je malo pohladno, nebo iznad duvanjskog kraja vedro je, ima malo bijelih oblačića, ali sunce je uranilo i rumenilom ih obojilo.

Ugodna vam i blagoslovljena nedjelja, dan molitve i odmora, pa se ravnajte po tome. Ako se po jutru dan poznaje danas će biti vedro i prohladno, ali zdravo za šetanju u prirodi, posebice po gaju, u šumi, gdje je tišina, samo šušti lišće pod nogama i svako malo s grana vjetar otkine još poneki, malo se poigra s njim i složi ga na zemlju na već prostrti žuti tepih.

Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i prvu jutarnju kavu popili s dragim osobama ili sami uronjeni u lijepa sjećanja, pa ako vam je moguće sanjarite što dulje prije će vam proći dan, ionako dobro pokratio za sve što bismo htjeli. Ne treba barem danas nikuda žuriti, sve polako uz zahvalnost Bogu na novom danu-lijepom daru budite dobro raspoloženi i prenesite na druge veselje.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima i spremni pomoći drugima, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com