TG Vijesti

VIDEO: DOBRO vam vedro nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Temperatura zraka je 9 stupnjeva C, puše povjetarac, nebo nad duvanjskim krajem vedro je, malo maglovito, ali sunce je uranilo i svojim zadnjim ljetnim zrakama Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodna vam i blagoslovljena sveta nedjelja, dan molitve i odmora, dan je ovo kada je ljeto spakiralo kufere, čeka ručak, a onda putuje i ustupa mjesto zlatnoj jeseni koja se već približava, stiže preko Šujice i Blažuja, u gradu se očekuje u popodnevnim satima, pa smo mi jutros sunce dočekali u baščama ispod prvog reda kuća u središtu Tomislavgrada i iznenadili se što sve tu ima, cvjeta i raste: cvijeće raznobojno, i jabuke, i rašćika, i krumpiri, i kupus, i šljive… ma svakog dara Božjega!

Vjerujemo da ste se dobro naspavali, lijepe snove sanjali i već pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili sami prepušteni lijepim razmišljanjima, sanjarenju ili planiranju, ne bitno, bitno je da ste dobro raspoloženi i razmišljate pozitivno.

S ljubavlju u srcu i mirom u duši, spremni pomoći drugima, uz zahvalnost Bogu na velikom daru-novom danu, s osmijehom na usnama širite radost i dobre vibracije svuda oko sebe!
www.tomislavnews.com