TG ČestitkeTG Vijesti

VIDEO/FOTO ČESTITKA: Marija Magdalena Vukadin, dobitnica rektorove nagrade : “Zahvaljujem na čestitkama, a moja obitelj mi je najveća podrška!”

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Odmah po saznanju da je jedna Duvanjka i jedan Duvnjak, Marija Magdalena Vukadin i Mario Sliško, dobili danas rektorovu nagradu na Sveučilištu u Mostaru, nazvali smo Mariju Magdaleno i čestitali joj, dok još čekamo da se javi Mario Sliško.

Upitali smo Mariju Magdalenu što joj znači ova nagrada?

“Prvo vam zahvaljujem na čestitkama, koje uvijek gode. Sretna sam što sam dobila rektorovu nagradu i što je moj trud  prepoznat. Znanje koje stječemo tijekom studiranja zapravo je prava nagrada, ali i vanjsko priznanje stvara dodatnu motivaciju. Zahvaljujem se svojim roditeljima, bratu i sestri koji su mi bili i jesu najveća podrška kao i prijateljima i svima onima koji su bili uz mene na bilo koji način”, izjavila je večeras Marija Magdalena za Tomislavnews.com, naglašavajući kako su danas podijeliti radost s njom iz Tomislavgrada, gdje žive, u Mostar doputovali majka joj, brat i sestra, dok je otac na radu u Njemačkoj.

Otac joj je iz Mandina Sela, a majka iz grada.

Marija Magdalena Vukadin je studentica prve godina diplomskog studija Akademije likovnih umjetnosti u Širokom Brijegu, a prosjek ocjena je 4, 98.

Vesela i razgovorljiva Marija Magdalena na naše pitanje ima li momka, spremno odgovara:

“Imam,  srednjoškolska ljubav, pa evo već šest godina prođe nam u ljubavi,  nisi se ni okrenuo, haha. Dakle, nije istina da studij/škola i ljubav ne idu zajedno, idu, idu itekako!”

www.tomislavnews.com

.