tomislavnews.com

VIDEO/FOTO ČESTITKA: Na Svjetskom sajmu inovacija u Njemačkoj – za inovacije Razbijač valova i Box barijera za zaštitu od poplava Poduzeću “Jeltom d.o.o. – Frano Pokrajčić”, dodijeljene dvije zlatne medalje!

copyright@tomislavnews.com

Udruga inovatora Hrvatske sudjelovala je na Međunarodnom sajmu inovacija IENA 2019. u Nurnbergu, te zajedno s hrvatskim inovatorima osvojila 10 zlatnih medalja, 4 srebrne, 2 brončane medalje, te 6 posebnih nagrada. Uz sve to, hrvatski inovatori u su osvojili i Grand prix nagradu Asocijacije Europskih inovatora te Veliku nagradu AFAG organizatora sajma.

Na ovogodišnjem sajmu inovacija IENA 2019., koji je ujedno i najstariji međunarodni sajam inovacija u Europi, Hrva,tska je bila zemlja partner sajma. Hrvatska sudjeluje na sajmu od 1993. godine gdje se do sada predstavilo više od 700 hrvatskih inovacija. Na sajmu je sudjelovalo preko 800 izlagača iz više od 40 zemalja svijeta. Uz pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, HAMAG-BICRO-a, Hrvatske gospodarske komore te Hrvatske zajednice tehničke kulture i ove godine ostvareni su zavidni rezultati.

Među ostalima, objavljuju mediji u Republici Hrvatskoj , Razbijač valova i Box barijera za zaštitu od poplava (Jeltom d.o.o. – Frano Pokrajčić) osvojili su 2 zlatne medalje.

Naravno, nas je posebno oduševila ova vijest, jer naš portal Tomislavnews.com redovito prati uspjeh poduzeća Jeltom d.o.o. – Frano Pokrajčić iz Zagreba, čije vlasnik i višestruko nagrađivani inovator Duvnjak Frano Pokrajčić, rođen i odrastao u Tomislavgradu, u Mrkodolu.

Zato smo nazvali direktora poduzeća “Jeltom d.o.o. – Frano Pokrajčić”, gospodina Tomislava Pokrajčića, Franina sina, koji, najčešće, predstavlja očeve inovacije na svjetskim izložbama inovacija, čestitali Pokrajčićima na uspjehu, te zamolili za kraću izjavu:

-Što da Vam kažemo, presretni smo smo jer osvojiti dvije zlatne medalje  na Svjetskom sajmu inovacija u Nurnbergu  za naše inovacije Razbijač valova i Box barijera za zaštitu od poplava  je uistinu veliki, svjetski uspjeh. Na Sajmu u Njemačkoj na kojemu je sudjelovalo više od 800 inovatora osvojit dvije zlatne medalje znači da smo  najjači u inovacijama na u Hrvatskoj, Njemačkoj i svijetu. Bilo nam je jako drago da su nam tamo čestitali i svi naši ljudi koji tamo rade, a uz čestitke iz Hrvatske, čestitali su nam i organizatori Nijemci, pa svi suci-žiri na Sajmu, a predsjednik Svjetskog saveza za inovacije kazao mi je da mogu piti ponosan jer imam oca genija. Što mi je drugo trebalo, osim ove izjave i brojnih čestitki. posebno priznanje dobili smo od Kine, i čestitke od Saudijske Arabije, nabrajam samo neke-kazao nam je u kratkom razgovoru gospodine Pokrajčić i poslao ove fotografije i video s dodjele zlatnih medalja, koliko se sjećamo sada ovo poduzeće ima osam zlatnih medalja sa svjetskih sajmova za inovacije.

Na Svjetskom sajmu inovacija u Njemačkoj – Razbijač valova i Box barijera za zaštitu od poplava Poduzeća “Jeltom d.o.o. – Frano Pokrajčić”, dodijeljene dvije zlatne medalje!

Na Svjetskom sajmu inovacija u Njemačkoj – Razbijač valova i Box barijera za zaštitu od poplava Poduzeća “Jeltom d.o.o. – Frano Pokrajčić”, dodijeljene dvije zlatne medalje!

Što drugo nego im srdačno čestitati i poželjeti i dalje svjetski uspjeh i ostvarenje svih njihovih inovacija!

www.tomislavnews.com