TG Sport

VIDEO: IVAN KRSTANOVIĆ – POPO večeras leti za Teheran, sretno!

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Jučer smo, ekskluzivno, objavili da poznati hrvatski nogometaš Ivan Krstanović – Popo,porijeklom s Duvanjskog polja, prelazi u iranski nogometni klub Persepolis

Ivan Krstanović-Popo sinoć nam je javio kako je postignut dogovor da iz NK Zadar prijeđe igrati u poznati iranski klub iz Teherana, a koji trenira poznati nogometni trener, nekada i sam nogometaš, Branko Ivanković-Tanec ili profesor, kako ga u nogometnim krugovima najčešće zovu. I Ivanković je porijeklom iz duvanjskog kraja, iz Tubolje, pa je moguće da je upravo duvanjsko porijeklo bilo “veza” da se Popo odluči za novi, daleki klub.
Danas smo se, ponovno, čuli s Popom koji putuje za Zagreb, a večeras će poletjeti za Teheran.
“Čim stignem u Teheran trebam obaviti liječnički pregled, zatim potpisati ugovor, dakle, obaviti to osnovno što treba kada se dolazi u novi klub. zadovoljan sam postignutim dogovorim, a nadam se da će i novi klub , odnosno trener, biti zadovoljni mojom igrom”, kazao nam je danas Popo, a na pitanje na koliko vremena će potpisati ugovor kaže na godinu dana.
Popi želim sretno, da igra bez ozljeda, a uz neke osnovne podatke iz nogometne karijere Ivana Krstanovića Pope, objavljujemo i video koji smo snimili u studenom, 2013. godine u Sarajlijama, kada su u ovom duvanjskom selu zajedno boravili Mario Pašalić, također porijeklom iz ovoga sela i Ivan Krstanović-Popo, oba poznata hrvatska nogometaša. Mario Pašalić je trenutačno igrač španjolskog Elchea na posudbi iz londonskog Chelsea, a Popo bi, uskoro, trebao početi igrati za Persepolis iz Irana.

Iz životopisa Ivana Krstanovića-Pope:

Rođen je 1983. godine u Tomislavgradu. Nogomet je počeo igrati u podmlatku u HNK Tomislav iz Tomislavgrada, gdje je poslije igrao i za seniore. Potom je igrao za NK Drinovce, NK Posušje, NK Zagreb i zagrebački Dinamo. Hrvatskoj je javnosti postao poznat kad je u sezoni 2010./2011. bio najbolji strijelac 1. HNL s 19 postignutih pogodaka.

15. srpnja 2013. prelazi iz Dinama u Rijeku.

Početkom veljače 2015. Ivan je raskinuo ugovor s Rijekom.

U ožujku 2015. Ivan potpisuje za NK Zadar.

Ivanu Krstanoviću – Popi želim sretan let i dobro zdravlje i dobru igru!

{youtube}yGQ-F3YmUBk{/youtube}

www.tomislavnews.com /lj.