tomislavnews.com

VIDEO: POGLEDAJTE prekrasno ozračje koncerta duhovne glazbe “Progledaj srcem” na Maksimiru!

Večeras se na stadionu u Maksimiru održava veliki društveni i duhovno-glazbeni događaj godine ‘Progledaj srcem’ na kojemu se okupilo oko 50000  publike iz Hrvatske, ali i više europskih zemalja.

Na koncertu od 20 sati nastupaju najveća imena domaće duhovne glazbene scene: Alan Hržica, Amorose, Božja pobjeda, Božja Slava bend, Emanuel, fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, Rafael Dropulić Rafo, sestre Halužan, sestre Husar, sestre Palić, Toni Cetinski, Vanessa Mioč i Zbor Mihovil.

Duhovnu misao i ovoga puta dat će pater Boris Jozić čiji su nezaboravni nagovor i meditacija na koncertu u Areni Zagreb 2019. godine ostavili traga u mnogim srcima. Voditelj koncerta je multitalentirani Marin Periš.

Ovaj koncert sa svakim izdanjem okuplja sve više posjetitelja te se tako iz glazbenih i sportskih dvorana proširio na otvoreno, na maksimirski stadion, na kojemu su dosad nastupale najveće svjetske i domaće glazbene zvijezde. (medjugorje.info)

Na koncertu je veliki broj i Duvanjski i Duvnjaka, čitateljica i čitatelja našega portala koji su nam poslali više videa, a mi objavljujemo dva:

Snimila: Gordana Vučur

Snimio: Bruno Andrić

Snimila: Miroslava Gale

Zahvaljujemo  Gordani, Bruni i Miroslavi, a zahvaljujemo i drugima koji su nam poslali videa i fotografije, možda ih sutra objavimo, večeras su dovoljna ova dva!

www.tomislavnews.com