tomislavnews.com

VIDEO PREDSTAVLJANJE: Tomislav Krišto, kandidat HDZ-a BiH za načelnika Tomislavgrada

Kandidat HDZ-a BiH za načelnika Tomislavgrada
Tomislav Krišto: Prioritet ravnomjeran razvoj duvanjskog kraja i uključivanje građana u donošenje strateških odluka

Tomislav Krišto, predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Tomislavgrad, kandidat je ove stranke za načelnika općine na lokalnim izborima zakazanim za 6. listopada u BiH. U obraćanju svojim sugrađanima, Krišto je istaknuo potencijal općine Tomislavgrad te se obvezao raditi na poboljšanju svih segmenata života, od infrastrukture i gospodarstva do obrazovanja, zdravstva i socijalne skrbi.
Najavio je poticanje gospodarstva, privlačenje investicija i otvaranje novih radnih mjesta, kao i ravnomjeran razvoj općine uz sudjelovanje građana u donošenju strateških odluka. Poseban naglasak stavio je na potporu obiteljima, mladima, braniteljima i starijim građanima.
Predstavljeni su i glavni ciljevi izbornog programa, uključujući gospodarski rast, jačanje infrastrukture, obrazovanja i zdravstva, demografsku obnovu te povećanje transparentnosti rada općinske uprave.
”Tomislavgrad može najbolje, ali samo na krilima odgovornosti i vjere u naše zajedništvo. Naša općina ima ogroman potencijal, zajedno s vama suočit ću se s izazovima u svim segmentima života – od infrastrukture, gospodarstva, zdravstva i obrazovanja, pa sve do brige o našim najmlađima i najstarijima. Zajedno možemo postići velike stvari! Vrijeme je za promjenu, vrijeme je za najbolje za Tomislavgrad”, poručio je Krišto.
Rođen 16. ožujka 1985. u Livnu, Tomislav Krišto je svoje obrazovanje započeo u Tomislavgradu, gdje je završio osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 2008. godine na smjeru Financije. S 14 godina iskustva na rukovodećim pozicijama u privatnom sektoru, Krišto je stekao značajna znanja iz područja proizvodnje, financija i prodaje.
Kao dugogodišnji član HDZ-a Bosne i Hercegovine od 2012. godine te predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Tomislavgrad, Krišto se istaknuo svojim angažmanom u stranci i lokalnoj zajednici, te najavio ambiciozan plan razvoja za duvanjski kraj.

SPONZORIRANI TEKST!

www.tomislavnews.com/sponzorirani tekst