HBŽ Vijesti

Za pet: Humanitarna večer duvanjskog i livanjskog kraja u Clubu Roko

Kao i protekli nekoliko godina,  i ove je organizirana večer za Duvnjake u zagrebačkom Clubu Roko, u srijedu, 17.travnja. Međutim, ovaj put u proširenom sastavu

 
Naime, udružili smo se s našim prijateljima iz Zagrebačkog kluba livanjskih studenata, te napravili još veću, bolju i veseliju zabavu. Samim time, Večer je imala i prošireni naziv- Večer livanjskog i duvanjskog kraja.
Druženje je započelo u prostorijama Zavičajnog kluba livanjskih studenata, u Dubravi, gdje su se članovi obiju udruga sastali, te malo proveselili. Potom smo se  autobusom   dovezli u Club Roko, gdje se nastavila zabava, a Club je bio prepun!

{gallery}vecer_roko{/gallery}
Da bi opravdali naziv Večeri, dvoje mladih, lijepih i kršnih,  Antonija i Ivan, obučeni u tradicionalne nošnje našega kraja, na ulazu su dočekivali goste , časteći ih našim autohtonim proizvodima – duvanjskom rakijom i livanjskim sirom.
Da bi ozračje bilo ugodno, a večer razigrana i vesela, pobrinuli su se dečki iz Black out banda, među kojima je i jedan aktivni član UDZ, Ivan Petričušić. Dečki su nas zabavljali sjajnom svirkom do sitnih jutarnjih sati.
Večer je bila humanitarnog karaktera, te su se ,u kutiju koja je bila na ulazu, sakupljali prihodi za mladu Livanjku, Anitu Čečura, kojoj su potrebni novci za liječenje od teške bolesti.
I tako, jedna lijepa Večer je iza nas, ali čeka nas još mnogo spomena vrijednih projekata.
Prvi koji slijedi je dvodnevni izlet članova UDZ i ZKLS u Osijek i Vukovar, 04. i 05. svibnja, a nedugo iza toga i Završnica malonogometne lige ¨Kralj Tomislav¨, o čemu ćemo vas, dragi čitatelji Tomislavnews-a na vrijeme izvjestiti.

www.tomislavnews.com/Anđela Krišto/UDZ

Foto: Club Roko