TG Politika

ZAHVALA Hrvatske nezavisne liste biračima!

Poštovane Duvanjke i Duvnjaci,
Nakon službenih rezultata lokalnih izbora želimo se zahvaliti svima vama koji ste 15.11.2020.godine odvojili svoje vrijeme i izašli na birališta ili glasali putem pošte. Hvala 8.087 puta! Toplo se nadamo kako su postojeći izborni rezultati plod razmišljanja i volje duvanjskoga puka i da nije bilo potkupljenih, ucijenjenih i ukradenih glasova.
Posebnu zahvalu upućujemo našim biračima i članovima HNL-a zato što su nas prepoznali i svoje glasove i sebe dali na raspolaganje stranici i našem kandidat za načelnika.
Naš Hrvoje i naši kandidati s liste upućuju najveće HVALA.
HNL je opet dokazao da je najjača oporbena stranka u općini i šest naših članova će vrijedno raditi u Općinskome vijeću i truditi se biti glas svih žitelja općine. HNL će podržati sve ono što smatramo da je u interesu i na dobrobiti naših sugrađana, ali će isto tako kritizirati sve ono što smatramo da je u interesnu nekolicine ili užeg kruga ljudi na štetnu svih ostalih građana kao što smo to radili i prije. Ovim putem napominjemo- vrata naše stranke su otvorena svima koji budu imali ikakvih nedoumica i problema, zajedničkima snagama potruditi ćemo se pomoći i dati sve do sebe u rješavanju istih, također ovim putem pozivamo sve koji dijele naše političke stavove da nam se pridruže u radu kako bismo što bolje pripremili program za nadolazeće opće izbore.
Čestitamo svim strankama i novoizabranom načelniku uz nadu da ćemo korektno surađivati na dobrobiti cijele općine,te da će imati više sluha za amandmane oporbenih vijećnika.
Ovo je zemlja naših predaka, naših djedova i očeva, upregnimo svi snage da ostanemo na njoj, jer kako reče veliki Meša Selimović „ljepših možda ima, dražih nigdje“.
Uz želje da nadolazeće blagdane i praznike provedete u miru i s najmilijima, želimo Vam svima poželjeti i slobodu, jer svi znamo SLOBODA JE U NEZAVISNOSTI.

Ured za informiranije HNL-a