tomislavnews.com

ZAHVALA OBITELJI preminulog Omera Karahasana iz Tomislavgrada (Blažuj)

Obitelj nedavno preminulog Omera Karahasana uputila je zahvalu svima koji su im pritekli u pomoć u teškim danima bolesti njihova brata  Omera, a nakon što je preminuo ispratili ga na harem ili uputili riječi utjehe.
Objavljujemo pismo zahvale:
Poštovana i draga rodbino, poštovano i drago medicinsko osoblje, dragi susjedi, prijatelji i poznanici, naš dragi brat Omer je preselio na Ahiret, u ljepši i pravedniji svijet, gdje nema bolesti i patnje. Osjećamo veliku obavezu i zahvalnost prema svima koji su nam pomogli u teškim danima bolesti našega dragoga Omera, a posebno smo zahvalni liječnicima i djelatnicama i djelatnicima Hitne medicinske pomoći i Patronažne službe Doma zdravlja Tomislavgrad, te liječnicima i djelatnicama i djelatnicima Onkološkom odjelu Županijske bolnice u Livnu.


Uistinu su nam izlazili u susret kada god smo nazvali, kada god je trebala njihova pomoć našemu teško bolesnom bratu, što je nemoguće zaboraviti i ostajemo im trajno zahvalni!
Zahvaljujemo, također, i svoj rodbini, susjedima, prijateljima, poznanicima… koji su ispratili na posljednji počinak našega dragoga brata i onima koji su nam u teškim trenucima uputili riječi utjehe, tako potrebne u danima žalosti.
Svima od srca zahvaljuju sestre Senada i Sutka

www.tomislavnews.com