tomislavnews.com

ZAHVALA TOMISLAVA KRIŠTE, kandidata HDZ za načelnika na Lokalnim izborim 2024. godine: “Ponosan sam na rezultat koji smo zajedno postigli, kako za načelnika tako i za OV”

Dragi prijatelji,
📌završili su još jedni lokalni izbori i Duvnjaci su pokazali da dolazi vrijeme za promjene. Hvala svima koji su izašli na birališta, a iako rezultati još nisu službeni, svom protukandidatu čestitam na novom mandatu.

📌Posebno zahvaljujem 30 #NajboljiZaTomislavgrad koji su dobrovoljno i srcem ušli u ovu utakmicu.
📌Ponosan sam na rezultat koji smo zajedno postigli, kako za načelnika tako i za OV. Ne smije se zanemariti činjenica da smo aktivni kao Općinski odbor samo godinu dana, a ekipa na listi je zajedno tek par mjeseci.
📌Također, ponosan sam na jako veliki broj ljudi koji su se oslobodili straha i javno stali uz nas i dali nam podršku. Razumijem i one čija podrška nije bila vidljiva u javnosti jer sam svjestan okolnosti koje vladaju u našem Tomislavgradu zadnjih godina. U čitavoj kampanji smo naglašavali da smo tu kako bi te okolnosti promijenili i oslobodili našu Općinu okova straha. Ovaj put nismo do kraja uspjeli, ali nastavljamo ići ovim putem kako bismo uskoro donijeli Tomislavgradu pozitivne promjene koje naš narod zaslužuje.
📌Ovo je samo početak velikih promjena, a rezultat koji smo postigli nas obvezuje da nastavimo davati najbolje od sebe za naš Tomislavgrad.