Bosna i HercegovinaTG Vijesti

ZD Široki Brijeg (ZZŠB) pokrenula je humanitarnu akciju “Srcem za stradale od potresa”

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

Zavičajna zajednica Široki Brijeg (ZZŠB) pokrenula je humanitarnu akciju “Srcem za stradale od potresa” za najugroženije obitelji koje su stradale u razornom potresu koji je obuhvatio Petrinju, Glinu i Sisak te okolna mjesta 29. prosinca 2020.

Pokažimo suosjećanje i solidarnost s ljudima koji su ostali bez krova nad glavom, bez osnovnih prehrambenih i higijenskih potrepština. Budimo tu za njihov jedan jedini san – povratak u svoj dom.

Sukladno Zakonu o humanitarnoj pomoći, ZZŠB je otvorila poseban bankovni račun za humanitarnu akciju koji su odobrila nadležna tijela.
Vaše donacije utrošiti će se transparentno i omogućiti nabavu stambenih kontejnera, kućica, građevinskih materijala i ostalog potrebnog kako bi stradalima pružili siguran, dostojanstven, topao i funkcionalan privremeni dom.
Po završetku obnove stradalih objekata stambeni kontejneri će biti donirani Humanitarnoj udruzi fra Mladen Hrkać za smještaj osoba koje dolaze na liječenje u Zagreb.

Nakon završetka akcije navedeni bankovni račun biti ugašen, a izvješće o provedenoj akciji poslati će se nadležnim tijelima i objaviti na našoj Facebook stranici.

Pozivamo vas da se pridružite našoj humanitarnoj akciji koja traje od 8. siječnja do 8. travnja 2021.

Novčane donacije možete uplatiti na žiro račun:
Privredna banka Zagreb
IBAN: HR0723400091511111305
SWIFT CODE: PBZGHR2X
Zavičajna zajednica Široki Brijeg – Srcem za stradale od potresa
Tijek akcije možete pratiti na https://www.facebook.com/sirokibrijeg.zavicajnazajednica/

www.tomislavnews.com/Zavičajna zajednica Široki Brijeg