TG Sport

Zdenko Jurčević iz Tomislavgrada potpisao za Istru 1961, čestitamo!

Jurprom

Gastabajterske večeri

9.8.2024. - Miroslav Škoro

10.8.2024. - Mladen Grdović

11.8.2024. - Ivan Ivica Martić i Antoniette Čerkez

Da novi igrač Istre 1961 ima topove u nogama dalo se vidjeti i tijekom treninga koji su se održavali u Štinjanu

Duga proba i provjera mogućnosti , dan prije odlaska na Roglu, bila je uspješna za Zdenka Jurčevića koji je stavio autogram na dvogodišnju vjernost NK Istri 1961. Novi stanovnik Pule je nešto korpulentniji igrač sredine terena koji se može uklopiti u taktičko – radne obveze momčadi koja se priprema za novu sezonu. Uz popunjavanje vezne linije u kojoj i nadalje fali igrač čija će lopta imati oči i dubinu u koju će ulaziti napadači, u arsenalu napada “zeleno – žutih ” sada je i opcija dalekometnog ubojitog bombardiranja suparničkog gola. Da novi igrač Istre 1961 ima topove u nogama dalo se vidjeti i tijekom treninga koji su se održavali u Štinjanu. Iako je riječ o igraču sredine terena, statistika pokazuje da u prosjeku Zdenko Jurčević zabija do šest golova sa daljina koje počinju i sa 30 metara.


Jutros nam se javio Zdenko i za Tomislavnews.com o potpisivanju ugovora s Istrom 1961. izjavio:
-Smatram da sam odabrao pravi klub, da ću se nametnuti svojom igrom, jer najvažnije je da igram-kazao nam je Zdenko, koji za desetak dana stiže u Tomislavgrad, kada ćemo uraditi intervju s njim.
Podsjetimo: Zdenko Jurčević rođen je 1985. godine u Tomislavgradu.Karijeru je počeo u HNK Tomislavu, nastavio u Hajduku (kadeti i juniori). Potom je igrao u Austriji, Njemačkoj, Čapljini, Vitezu…Sada je potpisao dvogodišnji ugovor s Istrom,mi mu čestitamo i želimo dobro zdravlje i odlučnu igru.

www.tomislavnews.com/Istrasport