tomislavnews.com

ŽUPNE OBAVIJESTI IZ ŽUPE SV. Mihovila Tomislavgrad: Prva sveta pričest je u iduću subotu

Danas završava uskrsno vrijeme, sutra započinje vrijeme kroz godinu. U iduću je nedjelju svetkovina Presvetog Trojstva, svete su mise po ustaljenom nedjeljnom rasporedu.

Nastavljamo svibanjsku pobožnost u redovitim terminima.

Sutra je sveta misa za maturante naših srednjih škola. Misa će biti u 12 sati. Pozivamo sve maturante, njihove roditelje i djelatnike naših škola da dođu na ovu svetu misu te da zajedno zahvalimo za kraj srednjoškolskog obrazovanja naših maturanata.

Također, sutra je roditeljski sastanak za roditelje prvopričesnika. Sastanak je u 17 sati u našoj bazilici. Dovoljno je da dođe jedan od roditelje. Djeca nisu dužna dolaziti.

U utorak je pobožnosti 13 utoraka sv. Anti. Od 18 sati molimo krunicu, poslije koje slijedi pobožnost sv. Anti i slavlje svete mise.

U četvrtak je klanjanje Isus u Presvetom oltarskom sakramentu poslije svibanjske pobožnosti i svete mise. Dakle, od 19 do 20 sati.

Prva sveta pričest je u subotu u 10 sati. Prvopričesnici moraju doći pred crkvu najkasnije do 9:30 sati. Prva ispovijed naših prvopričesnika bit će dan prije (u petak) u 14 sati. Poslije svete ispovijedi slijedi generalna proba za prvopričesnike, piše u Župnim obavijestima.

www.tomislavnews.com/Samostan-tomislavgrad.info