TG Vijesti

ŽUPNE OBAVIJESTI iz Župe Sv. Mihovila Tomislavgrad: U iduću subotu je proslava Prečistog Srca Marijina u Kovačima

Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

U iduću je nedjelju blagdan sv. Ante Padovanskog. Raspored svetih misa je sljedeći: Tomislavgrad u 7:30, 9 i 18 sati. Na svim filijalama u 8 sati. Dakle, taj dan neće biti pučke svete mise u 10:30 sati i svete mise u 12 sati. Zaštitnik i patron župe je u Šuici. Tamo je svečana sveta misa u 11 sati.

Sutra primamo mise za mjesece srpanj, kolovoz i rujan. Mise će se primati od 8 sati u dvorani ispod Franjevačkog muzeja. Prve će godišnjice vaših pokojnih biti unaprijed upisane.

U utorak je pobožnosti 13 utoraka sv. Anti. Od 18 sati molimo krunicu, poslije koje slijedi pobožnost sv. Anti i slavlje svete mise.

U četvrtak je klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu. U 19 sati započinje molitva krunice. Poslije krunice slavit ćemo svetu misu i onda započeti s molitvom klanjanja.

U petak je Presveto Srce Isusovo. Svečana proslava je u župi Kongora. Tamo je središnje sveto misno slavlje u 11 sati.

U subotu je proslava Prečistog Srca Marijina u Kovačima. Svečano sveto misno slavlje s procesijom je u 11 sati. Trodnevnicu, kao pripravu za ovu svetkovinu, započinjemo u srijedu u 18 sati, priopćeno je iz Župe Sv. Mihovila Tomislavgrad.

www.tomislavnews.com/samostan-tomislavgrad.info