TG Vijesti

ŽUPNE OBAVIJSTI : Raspored ispovijedi pred Uskrs i najava Korizmeno glazbene večeri

copyright@tomislavnews.com
Jurprom

___________________

Jurprom

___________________

HDZ

U sljedeću je nedjelju Nedjelja Muke Gospodnje – Cvjetnica. Pjevanje Muke bit će na pučkoj svetoj misi u 10:30 sati. Taj dan NEĆE BITI SVETE MISE u 12:00 sati. Ostale su svete mise po ustaljenom nedjeljnom rasporedu. Na svim će svetim misama biti blagoslov maslinovih grančica. Maslinove grančice tradicionalno možete kupite od naše udruge Kap ljubavi.

U utorak je pobožnost 13 utoraka sv. Anti. Od 17:30 sati molimo krunicu. Poslije krunice slijedi pobožnost sv. Anti. A poslije pobožnosti slavimo svetu misu.

U srijedu započinju velike-organizirane ispovijedi pred Uskrs. Raspored je sljedeći: Širokovac u 16:00 sati; Kovači u 17:00 sati; Stipanići u 18:00 sati. U Tomislavgradu ispovijed će biti u subotu u 10:00 sati; u nedjelju u 17:00 sati i u sljedeći ponedjeljak u 10:00 sati.

Također u srijedu je u Tomislavgradu u 19:00 sati Korizmeno-meditativno – glazbena večer s našim Velikim župnim zborom. Kroz pjesmu i prigodne tekstove razmišljat ćemo o Isusovoj muci i smrti. Pozivamo Vas da dođete te se tako duhovno obogatite i još bolje pripremite za Velike dane koji su pred nama.

U četvrtak je klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu. U 19:00 sati započinje molitva krunice. Poslije krunice slavit ćemo svetu misu i onda započeti s molitvom klanjanja, župne su obavijesti iz Župe sv. Mihovila Arkanđela Tomislavgrad.

www.tomislavnews.com